Засідання чергової 8-ї сесії міськради відбулось у Лисичанську

Сьогодні, 24 березня, відбулась чергове засідання 8-ої сесії Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

Розглянувши понад 16 проектів депутатський корпус прийняв рішення про регулювання земельних відносин, вніс зміни до міського бюджету на 2016 рік, до Положення про відділ культури Лисичанської міської ради та до Плану діяльності міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік.

Під час засідання були затверджені міські програми соціального захисту і реабілітації осіб з обмеженими фізичними можливостями на 2016-2018 роки, розвитку системи освіти на 2016 - 2020 рр. та підготовки і проведення призову громадян України на строкову військову службу весною 2016 року.

Окрім того, внесені зміни до міських програм з благоустрою та економічного розвитку житлово-комунального господарства на 2016 рік; соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2016-2018 роки; соціального захисту ветеранів війни, праці, військової служби, воїнів-інтернаціоналістів, пенсіонерів та громадян похилого віку на 2012-2016 роки та до Програми з підготовки та проведення загальноміських заходів та 2016 рік.

Рішенням депутатів були виділені дотації на погашення різниці в тарифах на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, водопостачання та водовідведення та додаткові кошти для фінансування поїздки лисичанської спортсменки на міжнародні змагання до Франції тощо.

Зі всіма прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради у розділі «Решения сессий городского совета 7 созыва» у строки, передбачені Законом України «Про доступ до публічної інформації».