Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради

Сьогодні, 16 червня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

Під час засідання члени виконкому розглянули та затвердили рішення про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Інформацію про надання житлових субсидій протягом 2019-2020 років мешканцям м.м. Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля та про підсумки роботи з реформування центрів первинної медико-санітарної допомоги №1 та №2 в м. Лисичанську взяли до відома, а також погодили організацію профільної середньої освіти в закладах загальної середньої освіти міста в умовах освітньої реформи члени виконкому.

Члени виконкому взяли до відома та винесли на розгляд сесії міської ради інформацію про хід виконання «Міської програми соціального захисту дітей на 2017 — 2021 роки» та про виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку міста Лисичанськ на 2019 рік.

Окрім того, на черговому засіданні члени виконавчого комітету ухвалили рішення про організацію сезонної виїзної торгівлі морозивом та безалкогольними напоями, фруктами та баштанними культурами на території міста Лисичанська, затвердили акти санітарно-технічного стану квартири, ліквідували міську раду з питань безпечної життєдіяльності населення, внесли зміни до рішення «Про стан військового обліку на території м.м. Лисичанська, Новодружеська, Привілля за 2019 рік та пропозиції щодо його поліпшення у 2020 році» та до складу міських комісій у зв’язку з кадровими змінами.

Також на засіданні ухвалили рішення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля, виділили кошти для проведення заходів, присвячених Дню скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».