COVID-19: у 12 районах та трьох містах Луганщини відсьогодні уведено «помаранчевий» рівень небезпеки

 На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Тож, у Луганській області «помаранчевий» рівень встановлено у містах Лисичанськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк та у Біловодському, Білокуракинському, Кремінському, Марківському, Міловському, Новоайдарському, Новопсковському, Попаснянському, Сватівському, Станично-Луганському, Старобільському, Троїцькому районах.

Новий розподіл набув чинності з 00:00 години 12 жовтня 2020 року.

Із картою оновлених епідемічних показників на рівні районів та міст обласного значення можна ознайомитися за посиланням: https://reachinitiative.maps.arcgis.com/.../index.html...

 

Повний перелік розподілу рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19 по містах та районах – за посиланням: https://drive.google.com/.../19ow2aCZsHCSAXpUgAf8.../view...

Крім того, з урахуванням наданих регіональними комісіями ТЕБ та НС пропозицій на територіях, де встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19, встановлено обмеження з переліку, визначеного постановою Кабінету Міністрів № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

За інформацією Луганської обласної державної адміністрації