У Лисичанську обмежено відвідування кладовищ з 19 по 28 квітня

Члени виконавчого комітету вирішили обмежити відвідування мешканцями міста кладовищ «Зелений гай», «Осьмушна балка», «Нове», «Дібровське», «Березівське», «Переїзнянське», «Рубіжанське», «Ісаєва балка» на період з 19 по 28 квітня включно.

Таке рішення було прийняте сьогодні, 16 квітня, під час позачергового засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

Члени виконавчого комітету одноголосно підтримали зазначене рішення, враховуючи протокол № 6 засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке передувало засіданню виконавчого комітету від 16 квітня поточного року, з метою забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення та запровадження протиепідемічних заходів для запобігання поширенню на території міста Лисичанськ гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Також було доручено Лисичанському відділу поліції головного управління національної поліції в Луганській області та управлінню патрульної поліції в Луганській області у межах повноважень забезпечити дотримання передбачених цим рішенням заходів, публічну безпеку та порядок під час святкування Великодня та проведення поминальних днів.

Рішення доступне за наступним посиланням Рішення виконавчого комітету №157 від 16.04.2020 або в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету».