До уваги суб'єктів пробації!

Лисичанський міський відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Луганській області переведено на особливий режим роботи з клієнтами в умовах загальнонаціонального карантину!

З 18 березня 2020 року:

  • — скасовані групові заходи;
  • — відсутнє транспортне сполучення буде визнаватися поважною причиною неявки на реєстрацію чи для участі в реалізації пробаційних програм за умови неможливості дістатися до органу пробації іншим способом;
  • — у разі неможливості особистої явки допускається проведення реєстрації шляхом телефонної розмови чи спілкування з працівником пробації з використанням інших засобів віддаленого зв’язку (в тому числі й за допомогою мережі Інтернет).

У разі неможливості прибуття на реєстрацію у зв’язку з введенням карантинних заходів (тимчасове припинення транспортного сполучення) Вам необхідно повідомити про це Лисичанський міський відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Луганській області за телефоном +38(050)778-98-39 або на електронну адресу Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , або Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Лисичанський МВ філії ДУ «Центр пробації» в Луганській області продовжує працювати у штатному режимі з 09.00 до 18.00.

Водночас звертаємо увагу, що встановлені карантинні обмеження не передбачають можливості невиконання обов’язків, встановлених для суб’єктів пробації в рішеннях суду!

Лисичанський міський відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Луганській області