Управління праці та соціального захисту населення інформує

З початку року з метою надання населенню якісної протезно-ортопедичної допомоги за місцем проживання регулярно, згідно з графіками, в будівлі управління праці та соціального захисту населення здійснюється прийом громадян спеціалістами ТОВ «Центр протезування «Інвалтруд» та Харківського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства (далі — ХКЕПОП).

Так, 3 червня відбувся черговий виїзд до м. Лисичанська спеціалістів з протезування нижніх кінцівок ТОВ «Центр протезування «Інвалтруд». Підприємство здійснює обслуговування осіб з інвалідністю за місцем проживання вдома (за бажанням особи) та надає послуги:

  • — консультація щодо підготовки кукси до протезування;
  • — підбір оптимальної комплектації протезу з урахуванням індивідуальних антропометричних даних особи;
  • — індивідуальне протезування нижніх кінцівок на всіх рівнях ампутації та ступеней рухової активності особи;
  • — навчання користуванню протезом;
  • — гарантійне та післягарантійне обслуговування протезно-ортопедичних виробів.

7 червня в управлінні праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради відбувся черговий плановий прийом окремих категорій населення спеціалістами медико-технічної бригади Харківського КЕПОП.

За результатами прийому мешканці нашого міста та довколишніх населених пунктів отримали наступні послуги:

  • — огляд і консультація лікарів-ортопедів;
  • — зняття мірок спеціалістами;
  • — оформлення замовлень;
  • — видача готової продукції на підставі раніше укладених договорів між управлінням та Харківським КЕПОП.

З початку року на виконання умов Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні засоби реабілітації, спрямованого на задоволення індивідуальних інтересів і потреб людей з інвалідністю та рівень задоволення цих потреб, управлінням укладено 51 двосторонніх та тристоронніх договори на забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших осіб кріслами колісними, малими засобами реабілітації, протезно-ортопедичними виробами, ортопедичним взуттям.

Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради