Щодо виплати разової грошової допомоги до Дня Перемоги

Шановні ветерани війни!

На виконання Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань» управлінням праці та соціального захисту Лисичанської міської ради проводиться виплата разової грошової допомоги до Дня Перемоги.

Для її виплати у 2017 році до міського бюджету надійшли кошти з державного бюджету у сумі 3 млн. 179,9 тис. грн., за рахунок яких грошову допомогу отримали 3106 ветеранів війни.

Відповідно до діючого законодавства виплата грошової допомоги здійснюється до 30 вересня поточного року відповідними органами праці та соціального захисту населення через поштові відділення зв’язку або установи банків шляхом перерахування коштів на особистий рахунок громадян за місцем отримання пенсії, а особам, які не є пенсіонерами, — за місцем їх проживання.

Разова грошова допомога не виплачується в разі смерті отримувача до 5 травня 2017 року або набуття громадянином статусу після 5 травня 2017 року.

Ветерани війни, які не отримали цієї допомоги, можуть звернутися до управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради за адресою: вул. Малиновського, 22а, каб. № 29, 30, телефон 7-30-83 до 20 вересня 2017 року, для вирішення зазначеного питання.

Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради