До уваги осіб з інвалідністю!

На даний час триває набір осіб з інвалідністю, які досягли повноліття до Державної реабілітаційної установи «Всеукраїнський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю» (далі — Центр) на робітничі професії, навчання за якими розпочнеться найближчим часом:

  • — бджоляр (6 місяців);
  • — манікюрник (3,8 місяців);
  • — перукар (перукар-модельєр) (6 місяців);
  • — слюсар з ремонту автомобілів (10 місяців).

Під час професійної реабілітації слухачі отримують послуги з медичного спостереження, фізичної, психологічної, соціальної реабілітації, що включають консультації лікарів, фізіотерапію, масаж, водолікування, гідрокінезотерапію, ЛФК, індивідуальну та групову психодіагностику, групові та індивідуальні консультації, психологічні тренінги, психологічну релаксацію, соціально-психологічні тренінги, культурно-масові заходи тощо.

Направлення до Центру на реабілітацію здійснюється відповідно до Порядку надання окремим категоріям осіб послуг із комплексної реабілітації (абілітації), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.07.2007 № 80 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2018 № 587).

Також повідомляємо, що Центром започатковано підхід щодо інформування осіб з інвалідністю про умови реабілітації у Центрі шляхом дистанційного спілкування .

Ефективність такої роботи полягає у тому, що особи з інвалідністю мають можливість поставити питання, яке їх цікавить та одержати відповіді безпосередньо у прямому спілкуванні.

За детальною інформацією можна звертатися до Державної реабілітаційної установи «Всеукраїнський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю» за телефонами (04596) 40 010, (068) 354 01 35, (095) 531 93 86″.

Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради