Новини культури

2 липня на площі біля ПК ім. В.М. Сосюри для дітей мікрорайону пройшло дитяче свято «Свято веселих затій» у межах міського фестивалю концертно-розважальних програм «Зірки літніх ночей». Присутні дітлахи були запрошені до участі у різноманітних конкурсах, іграх, змаганнях, у яких з великим задоволенням та азартом приймали участь. Переможці конкурсів були нагороджені пам’ятними сувенірами.

4 липня у межах міського фестивалю концертно-розважальних програм «Зірки літніх ночей» на площі біля ПК ім. В.І. Леніна пройшла розважальна програма «Когда семья вместе – душа на месте». Глядачів, як маленьких так і дорослих, було запрошено до участі у різноманітних конкурсах та вікторинах. Усі присутні брали активну участь у конкурсах, запропонованих ведучою, а подарунком для усіх переможців став концерт за участю солістів палацу культури.

Цього ж дня у дитячій бібліотеці № 1 пройшов турнір веселих та кмітливих «Заглядає в шибку казка сивими очима». Турнір складався з чотирьох конкурсів, в яких діти із задоволенням приймали участь і показували свої знання. Під час проведення заходу організатори намагалися прищепити дітям любов до книги, до усної народної творчості, виховувати почуття доброти, чуйності, співпереживання та взаємовиручки, розвивали спостережливість, допитливість та почуття гумору.

5 липня у бібліотеці-філії № 10 проведено свято квітів «Краса врятує світ». Ведучі заходу розповіли про красу та значення квітів у житті людини. Літературний монтаж «Симфонія барв» у виконанні учасників заходу допоміг ширше зрозуміти красу та значення квітів у природі. Також діти підготували та зачитали вірші про свої улюблені квіти, розповіли чим вони їм подобаються, після чого мали змогу розгадати кросворд та пограти у гру.