Повідомлення про початок розроблення (оновлення) генерального плану міста Лисичанськ Луганської області

На виконання статей 17 та 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» Лисичанська міська рада повідомляє про початок розроблення (оновлення) генерального плану міста Лисичанськ Луганської області.

Підстава розроблення: рішення 48 сесії Лисичанської міської ради 7 скликання від 26.07.2018 № 48/738 «Про оновлення генерального плану міста Лисичанська».

Замовник проекту – Лисичанська міська рада в межах плану заходів з реалізації стратегії регіонального розвитку, підвищення конкурентоспроможності підприємств міста.

Розробник проекту – Державне підприємство «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «ДІПРОМІСТО» імені Ю.М. Білоконя».

Мета проекту: розроблення (оновлення) генерального плану міста Лисичанськ Луганської області у відповідності до чинного законодавства та з врахуванням перспективи розвитку населеного пункту.

Пропозиції щодо врахування в містобудівній документації інтересів фізичних та юридичних осіб подавати в письмовій формі до управління будівництва та архітектури Лисичанської міської ради за адресою: м. Лисичанськ, вул. Сєвєродонецька, 62.

Пропозиції мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, будівельних норм, державних стандартів і правил.

Строк подання пропозицій: до 21 липня 2020 року (включно).

Пропозиції, подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Організацію і контроль покладено на Управління будівництва та архітектури Лисичанської міської ради.

Контактні телефони (06451) 73024, (06451) 73182.

Управління будівництва та архітектури Лисичанської міської ради