У міській раді пройшло засідання чергової 48-ї сесії

Сьогодні, 26 червня, пройшло засідання чергової 48-ї сесії Лисичанської міської ради, яке очолив міський голова Сергій Шилін. В роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, міський голова Новодружеська, керівники та співробітники органів державної влади, структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.

Депутатським корпусом були внесені зміни до міського бюджету на 2018 рік та ухвалена низка питань щодо регулювання земельних відносин.

Під час пленарного засідання депутати заслухали та взяли до відома інформацію про виконання міської програми «Мистецька освіта Луганщини» на 2017-2019 роки; затвердили положення про КЗ Лисичанський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та передавальний акт центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Лисичанської міської ради Луганської області; внесли зміни до Програми благоустрою та економічного розвитку житлово-комунального господарства м. Лисичанська на 2018 рік, а також призначили Ірину Жданович директором КУ «Лисичанський інклюзивно-ресурсний центр Лисичанської міської ради Луганської області», як переможця конкурсу.

Також на засіданні депутатами були ухвалені рішення про управління комунальним майном, про відкриття інклюзивних груп, про оновлення Генерального плану міста Лисичанська та про делегування повноважень щодо визначення замовника робіт та розпорядника коштів Луганській ОДА для реалізації двох інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку України у 2018 році.

Окрім того, на засіданні депутати заслухали інформацію голови громадської організації «Фонд знання та справедливість» щодо реалізації в Лисичанську грантового проекту «Місто в безпеці» та підтримали протокольне доручення комісії з оптимізації.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органы власти» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».