В міській раді пройшло чергове засідання виконкому

Сьогодні, 17 липня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі і про опіку та піклування.

Члени виконавчого комітету заслухали, взяли до відома та винесли на розгляд чергової сесії Лисичанської міської ради інформацію про хід виконання міської програми «Мистецька освіта Луганщини» на 2017-2019 роки.

Окрім того, під час засідання виконкому були ухвалені рішення про встановлення автобусних зупинок (павільйонів) на зупинках громадського транспорту та визначені їх балансоутримувачів, про організацію підготовки та проведення призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України восени 2018 року, про видалення аварійних дерев та про нагородження. Також члени виконкому внесли зміни до складу деяких міських комісій у зв’язку з кадровими змінами; затвердили об’єкти та види робіт, на яких порушники, притягнуті до адміністративної відповідальності будуть виконувати суспільно-корисні роботи; погодили плату за навчання в мистецьких школах мм. Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля; виділили кошти на проведення загальноміських заходів, присвячених Дню звільнення міста від незаконних збройних формувань.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».