Відбулось чергове засідання виконкому Лисичанської міської ради

Сьогодні, 3 липня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання були розглянуті питання про облік та розподіл житлової площі і про опіку та піклування.

Члени виконавчого комітету заслухали та взяли до відома інформацію про хід виконання рішення про забезпечення дотримання житлових прав дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, а також заслухали та затвердили Бюджетний регламент, який визначає організаційно-процедурні питання щодо складання, розгляду, затвердження, виконання, внесення змін, контролю та звітності міського бюджету міста Лисичанська.

Окрім того, під час засідання виконкому ухвалили рішення про видалення аварійних дерев, затвердили план заходів, присвячених 1030-річчю хрещення Київської Русі-України у 2018 році, внесли зміни до переліку місць для здійснення сезонної виїзної торгівлі морозивом та безалкогольними напоями на території міста Лисичанська, надали одноразову матеріальну допомогу мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля, встановили за погодженням з власником ФОП Сікало О.Я. режим роботи закусочної «Маяк», погодили проведення гастролей цирку-шапіто «SMAIL Шоу», виділи кошти для придбання квітів до Дня звільнення міста від незаконних збройних формувань тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».