У Лисичанській міській раді відбулося засідання комісії щодо виплати грошової компенсації для отримання житла

Минулого тижня у Лисичанській міській раді відбулося перше засідання комісії з розгляду заяв деяких категорій осіб про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення, яку очолив заступник міського голови Максим Головньов.

До складу комісії увійшли представники фінансового управління, управлінь економіки, капітального будівництва, праці та соціального захисту населення, відділу з обліку, розподілу, обміну та приватизації житла, Східного міжрегіонального відділу Державної Служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Під час засідання члени комісії розглянули документи осіб, які відповідно до Порядку виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньопереміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 18.04.2018 № 280, мають право на отримання грошової компенсації.

За результатами роботи комісії прийнято рішення щодо призначення грошової компенсації 6 особам у розмірі, визначеному чинним законодавством.

Зазначимо, що комісія створена рішенням виконкому Лисичанської міської ради від 19 червня 2018 року № 274.