У Лисичанську відбулось чергове засідання виконкому міської ради

Сьогодні, 6 лютого, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру та про опіку та піклування.

Члени виконавчого комітету прийняли до відома інформацію про виконання Програми занятості населення м. Лисичанська на період до 2017 року, погодили та рекомендували для розгляду міської ради Програму занятості населення м. Лисичанська на 2018 — 2020 роки та проект Програми відшкодування частини кредитів, отриманих ОСББ та громадянами на впровадження заходів енергозбереження, реконструкції і модернізації житлових будинків у м. Лисичанськ на 2018 — 2019 роки та Порядку використання коштів, передбачених в міському бюджеті на відшкодування частини суми кредиту за Програмою відшкодування частини кредитів, отриманих ОСББ та громадянами на впровадження заходів енергозбереження, реконструкції і модернізації житлових будинків у м. Лисичанськ на 2018 — 2019 роки.

Про стан військового обліку на території м.м. Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля за 2017 рік та пропозиції щодо його поліпшення у 2018 році доповів старший офіцер Лисичанського міського військового комісаріату Олег Бебешко.

Також під час засідання члени виконавчого комітету підтримали виділення матеріальних цінностей з місцевого матеріального резерву; затвердили склад комісії з контролю за реалізацією виконання «Міської програми профілактики злочинності на 2018-2020 роки»; внесли зміни до складу міської комісії з питань евакуації та затвердили Положення про цю комісію; встановили ТОВ «АТБ-маркет» подовжений режим роботи; встановили тарифи на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для споживачів II групи.

Окрім того, прийняли рішення про видалення аварійних дерев; про організацію проведення громадських робіт; виділили кошти на проведення загальноміських заходів; внесли зміни до складу низки міських комісій; затвердили середню вартість ритуальних послуг на відшкодування витрат за здійснене поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій та інвалідів війни на 2018 рік; надали одноразову матеріальну допомогу мешканцям міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».