У Лисичанську підсумували літню оздоровчу кампанію 2017 року

Сьогодні, 27 вересня відбулося засідання Координаційної ради з питань відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків під головуванням заступника міського голови Ігоря Ганьшина.

Під час засідання члени комісії та запрошені керівники й співробітники підприємств різних форм власності підсумували літню оздоровчу кампанію 2017 року та запланували роботу пришкільних літніх мовних таборів та табору «Рекорд» з денним перебуванням на 2018 рік.

Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ніна Нецвєт наголосила, що за підсумками літньої оздоровчої кампанії 2017 року різними формами оздоровчих та відпочинкових послуг було охоплено 3 339 дітей пільгових категорій. З них оздоровлено 607 дітей та охоплено різними формами відпочинку 2971 дітей.

У своїй доповіді Ніна Петрівна зазначила, що міська влада активно співпрацює з міжнародними громадськими організаціями та організаціями України та залучається до різних проектів. Так, влітку 2017 року 321 дитина мала змогу відпочити та оздоровитись в дитячих закладах України та за її межами.

Зокрема, за літню кампанію 2017 року було заплановано охопити послугами оздоровлення та відпочинку 3650 дітей шкільного віку. За підсумками загальних показників за літній період охоплені відпочинком і оздоровленням 3722 дитини шкільного віку, з них: забезпечені оздоровленням — 751 дітей та забезпечені відпочинком — 2971 дітей.

«Лисичанська міська рада вжила всі необхідні заходи щодо охоплення оздоровленням та відпочинком дітей шкільного віку не менше рівня минулого року та планових показників», — підсумувала Ніна Нецвєт.

Окрім того, під час засідання Координаційної ради за активну участь в проведенні «Літньої оздоровчої кампанії 2017 року серед дітей та підлітків міста Лисичанськ» Подяками відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради були відзначені колективи ПАТ «Лисичанськвугілля», ПрАТ «ЛИНІК», відділ освіти та служба у справах дітей Лисичанської міської ради.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради