У Лисичанську відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 5 вересня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради. Очолив засідання міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання члени виконавчого комітету розглянули питання про будівництво та архітектуру, про опіку та піклування, про розподіл житлової площі.

Внесли зміни до графіку особистого прийому громадян, які потребують безоплатної правової допомоги з питань, що належать до компетенції Лисичанської міської ради та її виконавчих органів, затвердили новий склад низки міських комісій у зв’язку з кадровими змінами.

Окрім того, члени виконкому ухвалили рішення про видалення аварійних дерев та надали одноразову матеріальну допомогу мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля, а також погодили для публікації Проект інвестиційної програми КП «Лисичанськтепломережа» на 2017 рік.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».