У Лисичанську пройшло засідання чергової 36-ї сесії міської ради

Сьогодні, 31 серпня, в Лисичанську відбулось засідання чергової 36-ї сесії Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна. В роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, міський голова Привілля, керівники та співробітники місцевих органів державної влади, структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.

Під час пленарного засідання депутати внесли зміни до міського бюджету на 2017 рік, виділили кошти на фінансову підтримку КП Лисичанської міської ради «Електроавтотранс» та прийняли низку рішень щодо регулювання земельних відносин.

Також депутати внесли зміни до Програми благоустрою та економічного розвитку житлово-комунального господарства м. Лисичанська на 2017 рік та до Програми природоохоронних заходів місцевого значення на 2017 рік.

Окрім того, під час сесії були ухвалені рішення щодо відкриття інклюзивних груп в дошкільних навчальних закладах, щодо прийому у комунальну власність територіальної громади м. Лисичанська двох тролейбусів та про присвоєння звання Почесний громадянин м. Лисичанська.

Депутати міської ради підтримали заяву депутата Вікторії Масуліс про дострокове припинення депутатських повноважень.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органы власти» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».