В Лисичанську відбулося чергове засідання виконкому

Вчора, 17 липня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради. Очолив засідання секретар міської ради Едуард Щеглаков.

Під час засідання члени виконавчого комітету розглянули питання про опіку та піклування, про будівництво та архітектуру та про облік та розподіл житлової площі.

Члени виконавчого комітету заслухали та прийняли до відома інформацію про хід виконання рішення виконкому щодо забезпечення дотримання житлових прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб, з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

На засіданні виконкому були ухвалені рішення про виділення та про закупівлю матеріальних цінностей з місцевого матеріального резерву; про передачу відумерлого майна; про забезпечення гарантованих прав на державну реєстрацію прав на нерухоме майно жителів міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля у Центрі надання адміністративних послуг у м. Лисичанську та про організацію підготовки та проведення призову громадян України на строкову військову службу до національної гвардії України у серні 2017 року тощо.

Також члени виконкому затвердили форми інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг; затвердили список громадян, квартири яких були відключені від мереж централізованого опалення у зв’язку з закриттям котельні «Вугільна», яким надається одноразова матеріальна допомога на виготовлення проектів індивідуального опалення та затвердили акти санітарно-технічного стану будинку. Внесли зміни до складу комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальних та інженерно-транспортної інфраструктури.

Окрім того, на засіданні виконавчого комітету були затверджені рішення про видалення аварійних дерев, виділені кошти на проведення загальноміських заходів, присвячених Дню звільнення міста від незаконних збройних формувань та про надання матеріальної допомоги мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».