У Лисичанську прийняли до відома інформацію про виконання Комплексної міської програми учасників АТО на 2016 рік

Сьогодні, 21 березня, під час чергового засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради начальник управління праці та соціального захисту населення (УПСЗН) міської ради Олена Єздакова доповіла про виконання Комплексної міської програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції на 2016 рік.

Олена Андріївна зазначила, що станом на 1 березня 2017 на обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі пільговиків в управлінні праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради перебувають 4 інваліда війни ІІ та ІІІ групи і 420 учасників бойових дій з числа учасників АТО та 1 особа, яка має статус члена сім’ї загиблого ветерана війни з числа учасників АТО.

Виконання Програми дало змогу поліпшити рівень правової грамотності учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, стан соціального забезпечення, якість медичного обслуговування, сприяло підвищенню рівня патріотичної свідомості у дітей та підлітків. Спільні зусилля всіх виконавців Програми забезпечили досягнення позитивних результатів у вирішенні питань і проблем учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, — підсумувала Олена Андріівна.

Також начальник УПСЗН представила на розгляд Проект Комплексної міської програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на 2017-2019 роки. Даний проект було погоджено та запропоновано для розгляду на черговій сесії міської ради.

З інформацією про хід виконання Комплексної міської програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції на 2016 рік можна буде ознайомитись на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Решения исполкома городского совета» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».