Засідання чергової 23-ї сесії міської ради відбулось у Лисичанську

Вчора, 27 лютого, в Лисичанську відбулося засідання чергової 23-ї сесії Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна. В роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, міській голова Новодружеська, представники державних органів влади, керівники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, представники громадськості, засоби масової інформації.

Депутатським корпусом був заслуханий та прийнятий до відома звіт начальника фінансового управління Миколи Солодовника про виконання міського бюджету за 2016 рік та внесені зміни до міського бюджету на 2017 рік.

Під час пленарного засідання були прийняті до відома звіти про виконання низки міських Програм; затверджені міська Програма соціального захисту дітей на 2017-2021 роки, міська Програма розвитку фізичної культури та спорту на 2017-2021 роки у м. Лисичанську, Комплексна міська Програма соціального захисту населення міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля на 2017-2019 роки; внесені зміни до Міської програми профілактики злочинності на 2016-2017 роки та до Програми благоустрою та економічного розвитку житлово-комунального господарства м. Лисичанська на 2017 рік.

Також депутати прийняли рішення про збільшення розміру статутного капіталу КП «Лисичанськтепломережа», про регулювання земельних відносин та управління комунальним майном, про порядок списання з балансу комунальних житлово-експлуатаційних підприємств трьох багатоквартирних будинків. Звільнили від оплати за комунальні послуги КЗ «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді» та філіал КЗ «Лисичанська дитяча школа мистецтв № 1». Внесли зміни до структури та штатного розпису виконавчих органів міської ради та зміни до складу виконавчого комітету Лисичанської міської ради, шляхом виключення з числа членів виконкому Наталії Кравченко; виділили дотацію на погашення різниці в тарифах на послуги з водопостачання та водовідведення та дотацію на погашення різниці в тарифах на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій; підтримали звернення Івано-Франківського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціації міст України».

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органы власти» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».