У Лисичанську відбулось чергове засідання виконкому

Вчора, 21 лютого, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради. Очолив засідання міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання члени виконкому розглянули питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Начальник служби у справах дітей міської ради Світлана Логвіненко доповіла про виконання міської Програми соціального захисту дітей на 2012-2016 роки та про проект аналогічної програми на 2017-2020 роки. Про хід виконання міської Програми розвитку фізичної культури та спорту в м. Лисичанську на 2012-2016 роки та про проект відповідної програми на 2017-2021 роки доповіла начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ніна Нецвєт. Начальник фінансового управління Микола Солодовник представив до уваги членів виконавчого комітету звіт щодо виконання міського бюджету за 2016 рік. Всі доповіді були прийняті до уваги та рекомендовані для винесення на розгляд чергової сесії Лисичанської міської ради.

Також рішенням виконавчого комітету затверджена середня вартість ритуальних послуг для відшкодування витрат на здійснене поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій та інвалідів війни на 2017 рік; затверджено посадовий склад комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та Положення про комісію. Внесені зміни до переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Лисичанську; в назву міської комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати та іншим соціальним виплатам, а також з питань реалізації заходів, направлених на легалізацію найманої праці та в Положення про цю комісію.

Окрім того, на засіданні ухвалили рішення про організацію забезпечення проведення мобілізаційних заходів в умовах особливого періоду у м. Лисичанську, Новодружеську та Привіллі у 2017 році та виділили кошти на проведення загальноміських конкурсів тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».