У Лисичанську відбулось чергове засідання виконкому

Сьогодні, 7 лютого, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради. Очолив засідання міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання члени виконкому розглянули понад 40 питань, зокрема питання про опіку та піклування, про будівництво та архітектуру.

Про роботу закладів охорони здоров’я населення міста доповів директор Територіального медичного об’єднання Григорій Старченко.

Доповідь начальника УПСЗН Олени Єздакової щодо виконання Комплексної міської програми соціального захисту ветеранів війни, праці, військової служби, воїнів-інтернаціоналістів, пенсіонерів та громадян похилого віку на 2012 — 2016 роки та проект такої програми на 2017 — 2019 роки члени виконкому взяли до відома та рекомендували винести на розгляд чергової сесії міської ради.

Рішеннями виконавчого комітету були встановлені тарифи на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для споживачів ІІ групи та для бюджетних споживачів; затверджено режим роботи аптечної мережі КП «Луганська обласна «Фармація Північ»; внесено зміни до переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр адміністративних послуг у м. Лисичанську.

Також ухвалені рішення про видалення аварійних дерев, надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля та внесення змін до міських комісій у зв’язку з кадровими змінами тощо.

Окрім того, виконавчий комітет своїм рішенням затвердив план проведення заходів, присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виділив кошти на проведення цих заходів, а також виділив кошти на проведення загальноміського культурно-масового заходу «Весела масляна».

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».