Тематичні перевірки пройшли у Новодружеській та Привільській міських радах

13 липня поточного року архівним відділом Лисичанської міської ради було здійснено тематичні перевірки «Складання описів справ постійного зберігання та з особового складу» у Привільській та Новодружеській міських радах. Тематичні перевірки пройшли згідно плану перевірок роботи архівних підрозділів та ведення поточного діловодства на підприємствах, в установах, організаціях в 2016 році.

Під час заходів було здійснено перевірку ведення архівної справи на підприємстві, складання описів постійного зберігання та з особового складу у відповідності до «Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організація», Методичних рекомендацій «Складення архівних описів», надано методичну допомогу відповідальним за ведення архівної справи.

За результатами перевірки складені довідки про проведення тематичних перевірок у Привільській та Новодружеській міських радах та ознайомлені міські голови та відповідальні особи за ведення архівної справи.

Начальник архівного відділу Лисичанської міської ради О.М.Гайдук