Чергове засідання виконкому відбулось у Лисичанську

Близько 30 питань порядку денного було розглянуто під час засідання виконавчого комітету, яке відбулось під головування міського голови Сергія Шиліна вчора, 15 березня.

Члени виконкому затвердили рішення з будівництва та архітектури, з опіки та піклування та про облік і розподіл житла; рекомендували для винесення на розгляд чергової сесії Лисичанської міської ради Комплексну міську програму соціального захисту і реабілітації осіб з обмеженими фізичними можливостями на 2016-2018 роки та Програму розвитку освіти на 2016-2020 роки.

Під час засідання були затверджені План загальноміських заходів, присвячених 30-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС та Цикл святкових урочистих заходів, присвячених 71-й річниці Перемоги у Другій світовій війні; тарифи на платні соціальні послуги, що надаються Лисичанським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг); тарифи на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для споживачів II групи, а також заходи з благоустрою, озеленення та санітарного очищення м. Лисичанська у 2016 році.

Також рішеннями виконкому встановлено режим роботи деякім підприємствам торгівлі та побутового обслуговування населення та внесені зміни до Регламенту видачі довідок про склад сім’ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб. Окрім того, затверджено склад конкурсного комітету з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування та розглянуто низку інших нагальних питань.

Зазначимо, що усі рішення, прийняті під час засідання виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному сайті міської ради у строки, встановлені діючим законодавством.