Відтепер паспорта громадянина України особам, які досягли 16-річного віку не видаються у Центрі надання адміністративних послуг

Під час чергового засідання виконкому Лисичанської міської ради, що відбулось 2 лютого були прийняті рішення щодо порядку взаємодії з видачі довідок про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні осіб та про внесення змін до переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг.

Відтепер з переліку послуг, які надаються Центром виключено видачу паспорта громадянина України особам, які досягли 16-річного віку та видачу та поновлення експлуатаційного дозволу для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів.

Крім того, з метою своєчасного надання державної соціальної допомоги, пільг та житлових субсидій і недопущення зволікання у призначенні всіх видів соціальних виплат та забезпечення реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних і юридичних осіб у сфері надання адміністративних послуг виконавчі органи міської ради, комунальні підприємства, установи, організації повинні отримувати довідки або інформацію про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб шляхом безпосереднього запиту до відділу адміністративних послуг.

Разом із тим, рішенням виконавчого комітету внесено зміни до графіку роботи Центру надання адміністративних послуг. Враховуючи значне збільшення звернень до Центру надання адміністративних послуг у м. Лисичанську через розширення переліку адміністративних послуг, що привело до збільшення обсягу технічної роботи по обробці документації, веденню баз даних, відсутність звернень громадян у вечірні години до ЦНАП, відсутність службового транспорту, з метою забезпечення безпеки заявників та співробітників Центру затверджено наступний тимчасовий графік роботи (прийом відвідувачів):

Понеділок      8.00 – 15.00

Вівторок        8.00 – 15.00

Середа         10.00 – 17.00

Четвер          8.00 – 15.00

П’ятниця       8.00 – 15.00

Субота          8.00 – 13.00

Неділя           вихідний