Реалізація проекту «Громадська експертиза» в Лисичанській міській раді

З 10.12.2008р. в Лисичанській міській раді стартував проект «Громадська експертиза», направлений на розробку механізму соціально-економічного моніторингу та «зворотного зв’язку» для вирішення проблем громад та окремих громадян, на залучення до діалогу громадськості кожної адміністративно-територіальної одиниці Луганської області.
Мета проекту: вивчити причини, які спонукають громадян звертатися в органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування.
Реалізація цього проекту дасть можливість кожному мешканцю нашого міста оцінити діяльність органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, надати свої пропозиції та зауваження щодо удосконалення цієї діяльності та шляхів вирішення тієї чи іншої проблеми. Таким чином, кожен громадянин може стати причетним до розв’язання життєво важливих питань.
Для реалізації проекту «Громадська експертиза» в головному приміщенні Лисичанської міськради та у громадській приймальні встановлені скриньки, куди кожен мешканець міста може опустити свої зауваження та пропозиції щодо вирішення територіальних та особистих проблем. Поряд зі скриньками розміщені оголошення щодо змісту та мети проекту «Громадська експертиза». Спеціалістами по роботі зі зверненнями громадян Лисичанської міськради проводиться роз’яснювальна робота серед населення стосовно заповнення пропонованих анкет.