У Лисичанську відбулось публічне представлення звіту про виконання міського бюджету за 2018 рік

Відповідно до вимог бюджетного законодавства, 15 березня, у Лисичанській міській раді відбулося публічне представлення звіту про виконання міського бюджету за 2018 рік та інформації про виконання бюджетних програм.

Начальник фінансового управління міської ради Ольга Сапегина надала інформацію про показники міського бюджету за загальним та спеціальним фондами по доходам та видаткам за основними групами програмної класифікації видатків та кредитування бюджету, порівнявши їх з аналогічними показниками за відповідний період попереднього року та зазначивши динаміку їх зміни.

Також про обсяги видатків, про аналіз їх використання за бюджетними програмами, які характеризують пріоритетні напрями діяльності головного розпорядника та про результати, що були досягнуті ними у 2018 році доповіли головні розпорядники бюджетних коштів Лисичанська. А саме міська рада та її виконавчі органи, які є юридичними особами: відділ освіти, управління праці та соціального захисту населення, відділ культури, управління з виконання політики Лисичанської міської ради в галузі УЖКГ, управління будівництва та архітектури, управління власності, фінансове управління, а також комунальна установа «Територіальне медичне об’єднання м. Лисичанськ».

Зі звітами про виконання паспортів бюджетних програм міського бюджеті за 2018 рік, оцінками ефективності бюджетних програм за 2018 рік можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Бюджет»-«Звіти про виконання паспортів бюджетних програм».