Шановні жителі Луганської області!

Поздоровляю вас із 72-ю річницею визволення Луганської області від фашистських загарбників!

Саме з нашої області почалася героїчна історія звільнення України від нацистської нечисті.

Усі повстали на боротьбу з лютим ворогом, у партизанському підпіллі і на ратному полі українці довели, як треба любити рідну землю, мужньо перемагати та гідно жити.

Велику ціну заплатив український народ заради перемоги над нелюдською та найкривавішою ідеологією в історії світу. Мільйони наших співвітчизників віддали своє життя, щоб Україна була вільною та мирною, щоб більше ніколи не повернулися часи жахів війни та поневолення.

Цей високий подвиг українського народу ніколи не буде забутий вдячними нащадками. Вічна слава нашим землякам-визволителям, героям Другої світової війни, які здобули перемогу над клятим ворогом — гітлерівським нацизмом!

Упевнений, що і в неоголошеній підступній війні Росії проти України, ми переможемо! Бо ми на своїй землі — чужої нам не потрібно! Ми, громадяни України, відстоїмо свою гідність, суверенність нашої Батьківщини, право самим вирішувати, яким буде наш шлях до кращої долі!

З глибокою повагою,

Голова Луганської обласної державної адміністрації — керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука