У Лисичанську платникам податків видано 215 електронних ключів

«Протягом липня 2013 року клієнтами регіонального пункту реєстрації Акредитованого центру сертифікації ключів у м. Сєвєродрнецьку стали 204 фізичних та 11 юридичних осіб. Щоб надсилати звітність в електронному вигляді, платники податків отримали 215 ключів цифрового підпису. Загалом, за сім місяців поточного року, клієнтами регіонального Акредитованого центру стали 851 осіб» — про це повідомила начальник відділу ІТ та обліку платників ДПІ у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області Світлана Віблая.

Для отримання фізичною особою та фізичною особою-підприємцем посиленого сертифікату ключа необхідні наступні документи: — заповнена та підписана реєстраційна картка у 2-х оригінальних примірниках; — паспорт та копія паспорту заявника, засвідчена власноручним підписом власника; — копія облікової картки платника податків (довідка про присвоєння ідентифікаційного номера ДРФО).

«Хотілося нагадати — отримавши у Центрах обслуговування платників податків ключ цифрового підпису, клієнти податкової служби можуть скористатися всіма електронними сервісами, впровадженими для підвищення комфорту обслуговування платників. Програмне забезпечення для роботи з електронним цифровим підписом, в тому числі для подання звітності до органів ДПС в електронному вигляді, можна завантажити на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД ДПС http://www.cskidd.gov.ua » - підкреслила Світлана Володимирівна.

Інформаційно-комунікаційний сектор ДПІ у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області