Фундамент співпраці – довіра у партнерстві

«Володіти актуальною інформацією щодо змін у податковому законодавстві та позиції податкової служби з деяких питань застосування чинного законодавства важливо для бізнес-спільноти, тому що обізнаний платник — це, насамперед, сумлінний платник» — такими словами привітала представників бізнесу на засіданні «круглого столу», який відбувся 21 листопада у м. Лисичанську, перший заступник ДПІ у м. Лисичанську Ніна Кравченко.

На засідання «круглого столу» були запрошені представники оптової і роздрібної торгівлі, надання послуг та представники місцевих ЗМІ. У засіданні «круглого столу» прийняли участь 25 учасників.

Обговорювалися актуальні питання й основні зміни в законодавстві щодо справляння податку на прибуток, роботи податкової системи як сервісної служби, запропоновано перелік електронних сервісів та останніх роз’яснювальних листів від ДПС України. Значну увагу черговий раз було звернуто на функціонування антикорупційного сервісу податкової служби України «Пульс податкової».

Податківці зацікавлені в зростанні довіри до податкової як до сервісної служби зокрема, та як до державної установи в цілому. На цьому шляху впроваджена в життя Програма лібералізації державної податкової політики — це означає, що податкове відомство бере на себе відповідальність не лише за ефективне запровадження законодавчих інновацій, але й за формування, на основі тісного діалогу з бізнес-колами, пропозицій щодо їх удосконалення.

«Використовуючи нагоду хочу звернутися до представників бізнес-спільноти та громадських організацій, яким небайдуже майбутнє України.

Шановні платники податків міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля! На виконання доручення Президента України Віктора Януковича ДПС України здійснює комплекс заходів для підготовки Програми лібералізації державної податкової політики на 2013 — 2014 роки.

Бажаючі можуть залишати свої пропозиції щодо удосконалення податкового законодавства та поліпшення роботи органів ДПС у спеціальній скриньці, яка розміщена у Центрі обслуговування платників податків на 1 поверсі ДПІ у м. Лисичанську (м. Лисичанськ, вул. Свердлова,347) або надіслати їх на електронну адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. . Пропозиції щодо лібералізації податкової системи упроваджуватимуться, насамперед, з урахуванням пропозицій і побажань бізнесу для цього всі ваші пропозиції будуть опрацьовані, узагальнені та передані до Державної податкової служби України» — запевнила, наприкінці зустрічі, податківець.

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Лисичанську ДПС в Луганській області