Міський голова зустрівся з трудовим колективом ДП «Лисичанська ТЕЦ»

Сьогодні, 28 січня, у Лисичанській міській раді відбулася зустріч лисичанського міського голови Сергія Дунаєва з колективом ДП «Лисичанська ТЕЦ».

Окрім міського голови з на зустрічі були присутні секретар Лисичанської міської ради Сергій Баранник та депутат міськради, голова постійної комісії з питань керування комунальною власністю, з питань житлово-комунального господарства Юрій Басюк.

Представники трудового колективу ДП «Лисичаньска ТЕЦ» поставили міському голові питання з приводу заборгованості КП «Лисичанськтепломережа» перед ДП «Лисичанська ТЕЦ», а також прохали посприяти погашенню заборгованості по заробітній платні колективу ДП «Лисичанська ТЕЦ». Окрім того, міському голові було вручено звернення в якому відображено ситуацію, що склалася на підприємстві.

Міський голова відповів на поставлені питання та пообіцяв трудовому колективу в межах власних повноважень максимально сприяти позитивному розв’язанню проблем підприємства.

Зокрема, Сергій Дунаєв повідомив, що наступного тижня буде з робочім візитом у Києві, зокрема у ДК «Газ України». Під час зустрічей з керівництвом компанії міський голова планує підняти й питання ДП «Лисичанська ТЕЦ». Окрім того, Сергій Володимирович пообіцяв трудовому колективу ТЕЦ, що після повернення з Києва відвідає їх підприємство, де планує зустрітися з керівництвом ДП «Лисичанська ТЕЦ» та колективом.