Засідання комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати відбулось у Лисичанську

Минулої п’ятниці, 9 жовтня, під головуванням заступника міського голови Максима Головньова пройшло чергове засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати та іншим соціальним виплатам, а також з питань реалізації заходів, направлених на легалізацію найманої праці.

Основним питання порядку денного було питання стану погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах міста. З метою розгляду ситуації запрошено керівників підприємств різних форм власності, а саме: КП «Лисичанське тролейбусне управління», ЛФ ДП «Регіональні електричні мережі», ПАТ «Луганський інститут проектування підприємств вугільної промисловості «Луганськдипрошахт», філія «Лисичанський райавтодор» ДП «Луганський райавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України», ТОВ «Лисичанський машинобудівельний завод», ТОВ «Телерадіокомпанія «Акцент». Під час засідання усі запрошені доповіли про стан заборгованості.

Так, найбільше зменшення заборгованості із заробітної плати протягом вересня поточного року відбулось на ЛФ ДП «Регіональні електричні мережі» (на 1,5 млн. грн.). Невиплата поточної заробітної плати за серпень цього року у зв’язку з недофінансуванням і внаслідок відсутності обсягів робіт призвела до виникнення боргу із заробітної плати станом на 01.10.2015р. на філії «Лисичанський райавтодор» ДП «Луганський райавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України».

За підсумками роботи комісії прийняті відповідні пропозиції, стан погашення заборгованості із заробітної плати залишається на контролі міської влади.

Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради