Відділ ведення Державного реєстру виборців

drv_check_your_dataЗ метою забезпечення державного обліку громадян України, які мають право голосу відповідно до Конституції України та складання більш якісних списків виборців створено Державний реєстр виборців.

Створення якісного Державного реєстру виборців — це важливий крок для України як демократичної держави, яка прагне інтегруватись у світову спільноту, оскільки дозволить усім виборцям здійснити своє волевиявлення, обмежить можливість маніпулювання під час голосування та виявить достовірний рейтинг довіри виборців до претендентів на обрання.

Відділ ведення Державного реєстру виборців Лисичанської міської ради звертається до мешканців міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля з переконливим проханням: не залишайтесь осторонь, уважно перевірте свої особисті дані, оскільки їх достовірність впливає на права кожного із нас. З боку держави затрачено чимало зусиль, бюджетних коштів, щоб створити ефективну систему обліку виборців. Але без активності самих виборців по уточненню своїх персональних даних це може бути дорогою з одностороннім рухом.

Ознайомитись зі своїм записом в Реєстрі і при необхідності внести зміни в свої персональні дані можна прямо зараз, не очікуючи наступних виборів. Тож, запрошуємо виборців скористатися своїм правом та перевірити свої персональні дані.

З повагою, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Лисичанської міської ради

У разі особистого звернення щодо уточнення персональних даних необхідно пред’явити паспорт громадянина України, або тимчасове посвідчення громадянина України

Контактні телефони:

7-32-70,7-35-00 факс 7-32-70

Адреса:

93100 Луганська обл., м. Лисичанськ, вул. Комсомольська, 10, кімн. 25

Графік роботи:

Понеділок — четвер з 08.00 до 17.00 (перерва 12.00 — 13.00);

П’ятниця з 08.00 до 16.00 (перерва з 12.00 до 13.00);

Субота, неділя — вихідний.