Національна гвардія України - 10 років на захисті України!

Воїни НГУ – це вмотивовані, сильні й професійні бійці!

За ці роки стали потужним військовим формуванням, яке захищає найдорожче для кожного українця.

Більше в відео - https://youtu.be/PpU-UZcXSiY

#10роківНГУ #Національна_гвардія_України

15 родин, які опікуються дітьми сиротами Лисичанської громади отримали гуманітарні набори

Лисичанська міська військова адміністрація спільно з волонтерською групою «Freedom to Ukraine» та благодійною організацією «Благодійний фонд «Аріель» надали родинам, які опікуються дітьми, що позбавленні батьківського піклування гуманітарні харчові набори.

«15 родин, які виховують 27 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування отримали гуманітарну допомогу. Допомога надавалась родинам, в яких мешкає двоє та більше дітей» - розповіла директор Лисичанського міського центру соціальних служб Тетяна Живага.

Тримаємо стрій, наближаємо Перемогу!

Лисичанська міська ВА облаштовує шелтор на Кіровоградщині

В селищі Войнівка, Олександрійського району, Кіровоградської області, Лисичанська міська військова адміністрація облаштовує приміщення для розселення внутрішньо переміщених осіб з Луганщини. На території колишнього дитячого оздоровчого табору для переселенців вже облаштовано 45 місць для компактного проживання. Зараз тут мешкають 25 людей.

Силами комунальних закладів та благодійників вже облаштовано сан вузли, кімнати для проживання та кухню. Для безпечного проживання на території облаштовано бомбосховище, яке може вмістити всіх мешканців закладу.

Подробнее...

На Кіровоградщині розпочав роботу Лисичанський малий груповий дитячий будинок "Світанок"

На новосілля до діток, які мешкають в закладі, завітав очільник Луганської області Артем ЛИСОГОР, начальник Лисичанської міської військової адміністрації Валерій ШИБІКО, міський голова міста Олександрія Валерій КУЗЬМЕНКО та низка гостей. Першим до нової оселі малечі зайшов з короваєм Артем Лисогор. Він подарував дітям пару папуг про яких вони мріяли.

У малому груповому будинку діти будуть жити до досягнення ними 18 років, а у разі продовження навчання в закладах професійної або вищої освіти – до 23-річного віку, на відміну від дитячих притулків, де дитина могла перебувати лише три місяці, та Центрів соціально-психологічної реабілітації дітей, у яких можна було знаходитися до дев’яти місяців.

Подробнее...

Відбулася Комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об'єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій

5 березня відбулося засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об'єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.

Під час засідання розглянуто 29 заяв про надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна, відповідно до змін у чинному законодавстві. Відмовлено 29 заявникам в наданні компенсації на відновлення пошкоджених об'єктів нерухомого майна, які знаходяться на території населених пунктів Лисичанської територіальної громади, з огляду на тимчасову окупацію. Відомості про прийняте рішення будуть внесені до Реєстру пошкодженого та зруйнованого майна.

Подробнее...

Протягом лютого у хабах Лисичанської громади ВПО із Луганщини отримали допомогу у вигляді 5503 харчових наборів та 678 одиниць непродовольчої допомоги

Протягом лютого ВПО із Луганщини отримали допомогу у вигляді 5503 харчових наборів та 678 одиниць непродовольчої допомоги в стаціонарних пунктах накопичення та видачі гуманітарної допомоги Гуманітарного штабу Лисичанської міської ВА.

За лютий ЦНАП у м.Лисичанську, що має відділені робочі місця адміністраторів у гуманітарних хабах міст Дніпро, Київ, Полтава, Обухів, Запоріжжя, Одеса, Хмельницький, надав 424 адміністративні послуги.

3279 громадян отримали консультаційну допомогу у сall-центрі ЦНАП.

Подробнее...

ЦНАП у м. Лисичанську спільно з ТЦК та СП Сєвєродонецького району запровадили адмінсервіс "Я -Ветеран"

Сервіс «Я - Ветеран» направлений на покращення процесів реінтеграції ветеранів та їх сімей у цивільне життя та передбачає надання адміністративних послуг та всебічного інформаційного супроводу, консультаційної допомоги щодо можливостей та отримання інших послуг у різних сферах життєдіяльності (перелік послуг за посиланням - http://surl.li/rcsdg).

«Зараз на часі дуже актуальним є запровадження сервісу «Я-Ветеран», тому що категорія заявників збільшується. Вони потребують різносторонньої й по можливості оперативної допомоги. Ми, як релокований ЦНАП, знаючи цю проблему вирішили запровадити цей сервіс і на базі нашого ЦНАПу. Він передбачає звернення ветерана до адміністратора ЦНАП, якщо послугу можна надати відразу, послуга отримується», - розповіла начальниця управління адміністративних послуг Лисичанська Олена ЛИТВИНЮК.

Подробнее...

В Дніпрі запрацював Центр медичної реабілітації КНП "Лисичанська багатопрофільна лікарня"

З березня місяця в м.Дніпро розпочав свою діяльність Центр медичної реабілітації КНП «Лисичанська багатопрофільна лікарня». В центрі працює мультидисциплінарна команда, яка оцінює стан пацієнта, формує індивідуальний план реабілітації та проводить процедури курсу реабілітації.

«Ми маємо велику потребу в таких Центрах реабілітації. Сьогодні наші військові отримують травми, після яких вкрай складно відновлюватися – це і контузії, і втрата кінцівок і порушення опорно-рухової системи. Тут надаватимуться комплексно всі ці послуги – від відновлення когнітивних навичок – до роботи психологів та адмінпослуг», - зазначив голова Луганської обласної державної - начальник військової адміністрації Артем ЛИСОГОР.

Подробнее...

У Дніпрі відкрито центр медичної реабілітації Лисичанської багатопрофільної лікарні

Реабілітація військових та медпослуги для ВПО: у Дніпрі відкрито центр медичної реабілітації Лисичанської багатопрофільної лікарні

Реабілітація є пріоритетним напрямом у сфері охорони здоров’я Луганської області. Сьогодні якісне надання саме цих послуг необхідне і військовослужбовцям, і внутрішньо-переміщеним особам.

«Ми маємо велику потребу в таких Центрах реабілітації. Сьогодні наші військові отримують травми, після яких вкрай складно відновлюватися – це і контузії, і втрата кінцівок і порушення опорно-рухової системи. Тут надаватимуться комплексно всі ці послуги – від відновлення когнітивних навичок – до роботи психологів та адмінпослуг», - зазначив голова Луганської обласної державної - начальник військової адміністрації Артем Лисогор.

Подробнее...

В м.Дніпро відбудеться відкриття Центру медичної реабілітації

Центр медичної реабілітації розташований в м. Дніпро, вул. Братів Горобців (Д.Кедріна), 46 та розпочне свою діяльність з 1 березня 2024 року. Лікарі пропонують широкий спектр послуг з реабілітації дорослих та дітей, як в амбулаторних, так і в стаціонарних умовах.

Центр оснащений сучасним медичним обладнанням, облаштовано приміщеннями для фізичної медичної реабілітації, для надання індивідуальної психологічної допомоги, індивідуальної реабілітаційної допомоги з терапії мови та мовлення та ерготерапії, в якій облаштована кухня універсального дизайну для відновлення побутових навичок пацієнтів.

Подробнее...

Мобінг, або цькування на робочому місці

27 лютого в Гуманітарному штабі Лисичанської МВА у м.Дніпро пройшов тренінг «Мобінг, або цькування на робочому місці» від Громадського центру правосуддя «Центр взаємодії громад Донецької та Луганської областей» за підтримки Державної служби України з питань праці.

Присутні отримали цінні інсайти від експертів, змогли обмінятися досвідом з колегами. Мали шанс виявити й закріпити для себе аспекти трудових відносин в організації, і розширити горизонт професійного розвитку.

Дякуємо за корисну інформацію та співпрацю!