Схід-Експо 2018

В рамках проведення щорічного XVIII Міжнародного економічного форуму, який відбудеться 1 та 2 листопада 2018 року на стадіоні «Арена Львів» у м. Лівів, заплановано проведення виставки «Схід-Експо 2018». Даний захід має продемонструвати потенціал представників малого та середнього бізнесу Луганської області для пошуку ділових партнерів, клієнтів і встановлення нових комерційних відносин, відкрити нові перспективи для здійснення майбутніх спільних проектів. Завдяки цьому заходу у суб’єктів підприємницької діяльності з’явиться можливість знайти нових бізнес-партнерів, ринки збуту та встановити нові прямі контакти з представниками бізнесу Львівської, інших західних областей України та країн Європейського Союзу.

Учасникам надається безкоштовна площадка на два дні (приміщення Арени Львів) та виставкові модулі/кабінки, зображення яких є в інформаційній довідці, що додається. Транспортні витрати, проживання та роздаткові рекламні матеріали (флаєри, буклети, банери та інше) покриваються за рахунок суб’єктів підприємництва.

Крім цього, для представлення потенціалу Луганської області у виставці «Схід-Експо 2018» заплановано випуск каталогу підприємств Луганської області, з метою представлення наявного виробничого потенціалу. Шаблон анкети для заповнення додається.

У разі виявлення зацікавленості звертаємось з проханням повідомити про це управління економіки Лисичанської міської ради у термін до 19.08.2018 в електронному вигляді на адресу Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. з подальшим письмовим підтвердженням (вул. ім. М. Грушевського, 10, каб. 22).

Управління економіки Лисичанської міської ради

 

 

 

 

Вложения:
Скачать этот файл (Informaciyna_dovidka.pdf)Informaciyna_dovidka.pdf[Інформаційна довідка]
Скачать этот файл (Zrazok_anketi.pdf)Zrazok_anketi.pdf[Зразок форми для заповнення підприємствами]