Підопічні терцентру побували на презентації виставки «Невідомі сторінки жіночої історії»

Підопічні Лисичанського територіального центру соціального обслуговування побували на урочистій презентації виставки «Невідомі сторінки жіночої історії».

Увазі присутніх була продемонстрована колекція експонатів першого та єдиного в України на пострадянському просторі та у Східній Європі гендерного музею. Музей збирає і зберігає роботи, які демонструють процес гендерного конструювання та маніпуляцій, що відбуваються у суспільстві. За словами керівника музею Тетяни Ісаєвої: «Гендерний підхід – це підхід, що враховує різність між чоловіком та жінкою і дає можливість реалізувати кожній людині, незалежно від статі, свій власний потенціал на користь собі та суспільству».

Пані Тетяна залюбки розповіла відвідувачам про історію створення музею, про колекцію, яка нараховує понад 3000 найрізноманітніших експонатів – фотографій, малюнків, сувенірів, особистих речей гендерних активістів та відповіла на чисельні запитання.

В ході презентації виставки підопічні терцентру мали змогу ознайомитись з представленими експонатами, поспілкуватись з керівником музею, а також насолодитися музичними композиціями у виконанні талановитих учнів та викладачів музичної школи № 1 міста Лисичанськ.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)