Щодо тарифів на платні соціальні послуги, що надаються Лисичанським територіальним центром у 2021 році

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) надає особам похилого віку та особам з інвалідністю віком понад 18 років, особам у зв’язку з безробіттям (які мають на своєму утриманні неповнолітніх дітей або осіб з інвалідністю), іншим категоріям осіб у зв’язку зі складними життєвими обставинами, соціально-побутові послуги на платній та безоплатній основі.

Відповідно до чинного законодавства на надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів у територіальному центрі мають право:

— особи похилого віку, середньомісячний сукупний дохід яких становить менше двох прожиткових мінімумів для відповідної категорії осіб;

— особи з інвалідністю 1 групи;

— особи, які постраждали від торгівлі людьми та від домашнього насильства;

— інші категорії осіб — безоплатні соціальні послуги з інформування, консультування, представництва інтересів, а також соціальні послуги, що надаються екстрено.

Лисичанський територіальний центр може надавати соціальні послуги за рахунок отримувача соціальних послуг або третіх осіб.

Відповідно до пункту 9 статті 28 Закону України «Про соціальні послуги» розмір плати за соціальні послуги визначає надавач соціальних послуг залежно від змісту та обсягу послуг, що надаються. Порядок регулювання тарифів на послуги затверджується Кабінетом Міністрів України.

У 2021 році терцентр надає платні послуги за наступними тарифами (додається).

За довідками звертатися за адресою: м. Лисичанськ, вул. Малиновського, 22-Б, або за телефоном: (06451) 7-29-29

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)