В Україні з'явилася нова магістерська програма "Публічне управління та адміністрування молодіжної політики"

Чудові новини для сфери молодіжної політики та роботи в Україні, адже розпочато набір абітурієнтів на одну із перших магістерських програм «Публічне управління та адміністрування молодіжної політики». Дана програма розпочинає свою роботу на базі Луцького національного технічного університету у рамках 281 спеціальності – «Публічне управління та адміністрування».

Програму та її наповнення розробляли експерти й експертки з Міністерства молоді та спорту, представники й представниці органів місцевого самоврядування та військово — цивільних адміністрацій, Всеукраїнського молодіжного центру, державної програми «Молодіжний працівник» та найпотужніших громадських організацій сфери молодіжної політики та молодіжної роботи, науковці й викладачі провідних ЗВО України.

Цільова аудиторія програми — це особи, які хочуть підвищити свій рівень знань у сфері або навчитися формуванню, реалізації та адмініструванню молодіжної політики.

Щоб стати студентом даної магістерської програми потрібно:

1. Зареєструватись на здачу ЄВІ та ЄВФВ (галузь 07 Управління та адміністрування) до 29.05 - детальніше за покликанням https://shorturl.at/1F0Cf або https://shorturl.at/mJOme

2. Скласти іспити у липні 2024 року.

3. Подати заяву на вступ після 20 липня тут https://zno.testportal.com.ua/master/login (після реєстрації на ЄВІ)

4. Почати навчатись.

Додаткова інформація про програму на сайті ЛНТУ за покликанням: https://shorturl.at/77JDR

Опис програми за покликанням: https://shorturl.at/WGYd3

У разі додаткових питань можна звертатися до гаранта програми, кандидата економічних наук, доцента кафедри підприємництва, торгівлі та логістики Луцького національного технічного університету – Максима Войчука за електронною адресою - Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

*Магістерська програма стартує за підтримки UNICEF Ukraine та ГО «Молодіжна Платформа».