Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

DSC09457_thumbСьогодні, 19 листопада, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

Під час засідання було розглянуто та затверджено рішення про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Інформацію про надання адміністративних послуг з призначення всіх видів соціальної допомоги, про хід виконання міської Програми розвитку молодіжного центру «Дружба» на 2019 рік та про стан справ на споживчому ринку міста члени виконкому взяли до відома.

 

Звіт начальника фінансового управління Ольги Сапегиної щодо виконання міського бюджету за 9 місяців 2019 року та проєкти міських програм з підготовки та проведення загальноміських культурно-мистецьких заходів на 2020 рік, з розвитку молодіжного центру «Дружба» на 2020 рік та з розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Лисичанська на 2020 рік були погоджені та винесені на розгляд міської ради.

Рішенням виконкому були внесені зміни до міської Програми розвитку молодіжного центру «Дружба» на 2019 рік та до складу деяких міських комісій у зв’язку з кадровими змінами, також були затверджені рішення про організацію харчування у закладах загальної середньої освіти, про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти.

Також на черговому засіданні виконкому було узгоджено список громадян, яким надається одноразова цільова грошова допомога на придбання котлів індивідуального опалення, виділена одноразова матеріальна допомога мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля та матеріальна допомога сім’ям у випадку втрати годувальника із числа ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Окрім того, члени виконкому затвердили рішення про підсумки відбору кандидатів до вищих військових навчальних закладів (ВНЗ) та підрозділів ВНЗ Міністерства оборони України із числа цивільної молоді у 2019 році та завдання на 2020 рік, про підготовку та проведення приписки громадян України 2003 року народження до призовної дільниці у січні-березні 2020 року, про проведення конкурсу з визначення робочого органу для організації конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, а також про продовження строку договору на автобусних маршрутах загального користування тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».