До уваги керівників підприємств, установ та організацій міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля!

Торговельно-економічна місія у складі Посольства України в Чеській Республіці інформує, що з 25 по 27 травня 2010 року в м. Брно, Чеська Республіка, відбудуться одночасно дві найбільші в Східній та Центральній Європі виставки: Міжнародна виставка інвестицій, фінансів, нерухомості, обладнання та технологій для міст та регіонів «Urbis Invest 2010» та Міжнародна виставка водного господарства та екології «WATENVI 2010».

Метою виставки «Urbis Invest» є представлення комплексних пропозицій щодо розвитку інфраструктури та інвестиційних можливостей міст та регіонів, промислових зон та приватних інвестиційних проектів. Одним із основних акцентів виставки залишається тема чистоти міст, озеленення, переробка відходів. Міжнародна виставка «Urbis Invest» включає в себе наступні напрямки: інвестиції, фінанси, нерухомість, загальне управління, технології та обладнання для міст та регіонів.

У ході роботи виставки відбудеться Національний Конгрес Мерів, на якому будуть розглядатися питання: інноваційного потенціалу міст та регіонів, стратегія регіонального розвитку, інфраструктура для підприємств, а також економічний потенціал міст та регіонів. Для представників обласних та місцевих адміністрацій, пройдуть семінари на теми: управляння містами, фінансове управління, управління активами, управління комунальним господарством (вода, енергія, вивіз сміття).

У 2009 році у роботі виставки «Urbis Invest» взяло участь понад 180 компаній із 23 країн, загальна виставкова експозиція склала 7002 кв.м., виставку відвідали понад 80 548 спеціалістів з 44 країн світу.

Основними напрямками міжнародної виставки водного господарства та екології «WATENVI» є: водопідготовка; очистка та обробка використаної води; експлуатація водопроводів та каналізації, транспортування води; насосна техніка; вимірювальні системи, регулювання та управління; обробка та використання відходів, очищення повітря та продуктів згорання; охорона ґрунту та природи, рішення застарілих екологічних проблем та наслідків екологічних аварій. В 2009 році на виставках була представлена 241 компанія з дев’яти країн, виставку відвідало понад 8849 спеціалістів із 37 країн світу.

Більш детальну інформацію про виставку Ви можете отримати, звернувшись до офіційного представництва АТ «Виставки Брно» в Україні – компанії «Експосервіс Інтернешнл», 02002, м. Київ, вул. М.Раскової, 23, офіс 732, тел/факс (044) 494-25-23, 517-54-27, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Управління з економіки

Лисичанської міської ради