«У пошуках Олімпійського вогню»

Під такою назвою сьогодні, 13 вересня, у Лисичанській загальноосвітній школі № 9 відбувся загальноміський Олімпійський урок, учасниками якого стали учні 7-х класів закладів загальної середньої освіти нашого міста.

Розпочався захід урочистим виносом факелу олімпійського вогню майстром спорту з пауерліфтінгу, 6-кратною рекордсменкою та 8-кратної чемпіонкою України Поліною Кочеровою.

Вітаючи присутніх зі святом спорту, начальник відділу молоді та спорту Лисичанської міської ВЦА Ніна Нецвєт побажала учасникам нових перемог, наснаги та успіхів.

Цього року загальноміський Олімпійський урок проходив у форматі квесту. Під час заходу всі команди показали не тільки гарну спортивну підготовку та витримку, але й кмітливість, знання з тематики квесту та вміння працювати командою.

Окрасою заходу стали яскраві виступи вихованців тренера Наталії Потопи з косіки-карате та танцювального колективу під керівництвом Ганни Дарміної, які додали юним олімпійцям бадьорого настрою.

Пошук Олімпійського вогню завершився нагородженням переможців солодкими подарунками.

Окрім того, під час заходу нагороджено найактивніші заклади освіти у 2020-2021 навчальному році:

— Лисичанську загальноосвітню школу № 30 за участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» у 2020 році;

— Лисичанську спеціалізовану школу № 8 за участь у чемпіонаті Луганської області з баскетболу;

— Лисичанську загальноосвітню школу № 4 за участь в обласному етапі фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт -2021» та Всеукраїнського спортивно-масового заходу НОК України «Олімпійське лелеченя»;

— НВК «Гарант» за участь в обласних змаганнях зі спортивних туристських походів серед учнівської молоді та чемпіонаті Луганської області з велосипедного туризму;

— Лисичанську загальноосвітню школу № 9 за підготовку та проведення загальноміського Олімпійського уроку.

Управління освіти Лисичанської міської ВЦА