«Щаслива дитина - квітуча Україна»

Під такою назвою вже другий рік поспіль роботи учнів художнього відділу Лисичанської дитячої школи мистецтв № 1 беруть участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку, який проходить на базі галереї «Єлисаветград» у м. Кропивницький.

Загалом цього року на конкурс подано 33 учнівські роботи. Юним художникам було запропоновано в будь-якій техніці намалювати те, що робить їх щасливими: події, свята, людей, улюблену справу та інше. У підготовці до конкурсу учням художнього відділу допомагали їх викладачі: Ольга Агафонова, Анжеліка Горбачик, Євгенія Золенко, Вікторія Козій та Анна Петухова.

За результатами конкурсу переможцями стали Ксенія Шевченко з роботою «Ранкові мрії» (викладач Ольга Агафонова) та Поліна Анучкіна з роботою «У бабусі на селі» (викладач Анжеліка Горбачик).

Учасники отримали дипломи та подарунки. За підготовку юних талантів та підтримку конкурсу від власника галереї «Єлисаветград», члена Національної Спілки художників України — Миколи Цуканова викладачам було висловлено подяку.

Вітаємо та бажаємо нових досягнень!

Відділ культури ВЦА м. Лисичанськ