Багатим на перемоги видався червень для колективу «Street Dance»

Багатим на перемоги видався червень для вихованців зразкового хореографічного колективу «Street Dance» та керівника Вікторії Магомаєвої Палацу культури «Діамант».

На початку червня учасники колективу взяли участь у Всеукраїнських змаганнях із сучасної хореографії «Grand Prix» ІІІ рейтинговий тур у м. Одеса за підсумками якого отримали Гран-прі за колективний виступ у категорії «Продакшн», а також вибороли 10 — І місць, 2 — ІІ місця, 1 — ІІІ місце у категорії «Формейшн» та отримали 29 медалей за І місце, 16 — за ІІ місце, 3 — за ІІІ місце у категорії «Соло».

За загальними результатами трьох рейтингових турів зразковий хореографічний колектив «Street Dance» отримав звання «Найрезультативніший колектив року» та був нагороджений кубком.

Ці перемоги дали колективу право представити Україну на чемпіонаті Європи «Міжнародні змагання з сучасної хореографії «World Union of culture and arts», який проходив з 13 по 20 червня у м. Варна Болгарії. За результатами чемпіонату учасники колективу вибороли 13 призових нагород, а саме:

· Овсяннікова Поліна — шість І місць та одне ІІІ місце;

· Стефанова Валерія — І, ІІ, ІІ місця;

· Науменко Карина — ІІ місце та два ІІІ місця.

Вітаємо учасників колективу та тренера із заслуженими нагородами та бажаємо подальшого натхнення та підкорення нових творчих вершин.

Відділ культури Лисичанської міської ради