У міській раді відбулось засідання чергової 84-ї сесії

Сьогодні, 27 лютого, відбулось засідання чергової 84-ї сесії Лисичанської міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Сергія Шиліна. У засіданні взяли участь депутати та їх помічники, керівники і співробітники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.

На початку засідання до присутніх звернулася голова громадської організації «Лапи в долонях» Юлія Виноградова щодо перегляду Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території м. Лисичанськ. Депутати вирішили розглянути проєкт рішення стосовно безпритульних тварин на наступній сесії.

На засіданні сесії затвердили звіт щодо виконання міського бюджету за 2019 рік, внесли зміни до міського бюджету на поточний рік та виділили кошти на фінансову підтримку ЛКСП «Лисичанськводоканал», а також ухвалили ряд питань щодо регулювання земельних відносин.

Також депутатською більшістю було взято до відома звіт про виконання Комплексної міської програми соціального захисту населення міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля на 2017-2019 роки; затверджено ряд міських програм на 2020 рік: Програма природоохоронних заходів місцевого значення, Програма розвитку та фінансової підтримки КНП Лисичанської міської ради Луганської області «Міська стоматологічна поліклініка» та «Лисичанська багатопрофільна лікарня», Програма відшкодування частини кредитів, отриманих ОСББ і громадянами на впровадження заходів енергозбереження, реконструкції та модернізації житлових будинків.

Депутати внесли зміни до Плану діяльності міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік, до структури управління праці та соціального захисту населення міської ради, до штатного розпису Лисичанського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, до структури виконавчих органів міської ради, до Порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Лисичанська, до Міської цільової програми соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2019-2021 роки, до міської Програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017-2021 роки та до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Лисичанська на 2020 рік.

Окрім того, на засіданні сесії депутати передали у державну власність ділянки автомобільних доріг м. Лисичанська, які співпадають із трасою державного значення «Демино-Олександрівка» — Сватове — Лисичанськ — Луганськ, встановили розмір кошторисної заробітної плати на 2020 рік, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів за рахунок коштів міського бюджету, погодили розробку детального плану території кварталу 40 років Перемоги в межах вул. Текстильна та вул. Кільцева, в районі житлового будинку № 12 та частини території в межах вулиць 9 Травня та К.Маркса, а також збільшили розмір статутного капіталу КНП «Міська стоматологічна поліклініка» та КНП «Лисичанська багатопрофільна лікарня» тощо.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування» — «Рішення сесій міської ради» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».