У міській раді пройшло чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 4 лютого, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

Під час засідання було розглянуто та затверджено рішення про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Інформацію про виконання Комплексної міської Програми соціального захисту населення міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля на 2017-2019 роки члени виконкому взяли до відома та винесли на розгляд чергової сесії міської ради.

Окрім того, на засіданні виконавчого комітету були ухвалені рішення про реалізацію законодавства України щодо правопорушників, до яких застосовано адміністративне стягнення у виді суспільно корисних робіт та щодо осіб, засуджених до громадських робіт; про організацію проведення громадських робіт в Лисичанському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та в управлінні праці та соціального захисту населення міської ради; затверджено Перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Лисичанську; внесені зміни до складу комісії з вирішення спірних питань землекористування, до складу міських Координаційних рад, комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури та комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам у межах міста Лисичанськ у зв’язку з кадровими змінами, а також виділені кошти на участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».