Про перелік послуг з утримання будинків та прибудинкових територій, структуру тарифа, періодичність, зміну тарифа з їх обґрунтуванням по КП ЛЖЕК № 6

2 червня 2015 року Комунальним підприємством «ЛЖЕК № 6» надано виконавчому комітету пропозиції щодо перегляду діючих тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій для населення міст Новодружеськ та Привілля.

Структура запропонованих тарифів та періодичність наведена у додатках 1,2.

Діючі тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій були затверджені в 2012 році (рішення виконкому від 15.05.2012 р. № 267).

На сьогодні рівень відшкодування тарифами собівартості в середньому складає 65,6%, рівень відшкодування тарифом запропонованого планового економічного обґрунтованого тарифу 65,3%. За час дії затверджених тарифів з утримання будинків та прибудинкових територій рівень мінімальної заробітної плати збільшився на 70%, вартості електроенергії — на 69%, паливно-мастильних матеріалів — на 86%, будівельних матеріалів, спецодягу та інвентарю в середньому на 200 %.

Підприємство не в змозі своєчасно розраховуватись з постачальниками, в зв’язку з чим зростає кредиторська заборгованість, що в свою чергу веде до зниження якості та надання не в повному обсязі послуг з утримання будинків та прибудинкових територій.

В результаті затвердження запропонованих тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій для населення діючі тарифи збільшаться на 65,3%.

КП ЛЖЕК № 6 приймає письмові зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом 14 календарних днів з дня опублікування цієї інформації на офіційному веб-сайті Лисичанської міської ради за адресою: 93193, м. Новодружеськ, вул. Куйбишева 16.

Самуйленко А.М., начальник КП ЛЖЕК № 6

Вложения:
Скачать этот файл (dodatok_1.xls)Додаток 1[ ]
Скачать этот файл (dodatok_2.doc)Додаток 2[ ]