У Лисичанську поліцейські перевірили заклади швидкого громадського харчування

Заступник начальника сектору превенції Лисичанського відділу поліції майор поліції Сергій Бондаренко спільно з заступником начальника Лисичанського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби з метою профілактики та недопущення харчових отруєнь та випадків зараження гострими кишковими інфекціями були проведені обстеження семи закладів громадського харчування, де готують та продають шаурму, хотдоги, пиріжки та м’ясну продукцію швидкого приготування в кафе та ларьках в місті Лисичанськ.

Під час перевірки швидкого громадського харчування, перевіряючі звертали увагу на умови виготовлення та зберігання продукції, санітарний стан виробничих приміщень, перевірку товарного сусідства з безпечною та якісною продукцією в одній холодильній камері, наявність контрольних приладів для вимірювання температури в місцях зберігання сировини, наявність особистих медичних книжок у персоналу.

Поліцейські спільно з Держпродспоживслужбовцями провели профілактичні бесіди з підприємцями закладів швидкого громадського харчування та наголосили на дотриманні правил торгівлі та на санітарний стан виробничих приміщень.

Лисичанський відділ поліції ГУНП в Луганській області