Лисичанські поліцейські оперативно викрили та затримали викрадача іномарки

У Лисичанську місцеві поліції протягом години, після отримання повідомлення, затримали 41-річного місцевого мешканця, який вирішив «покататися» на чужій автівці. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Вчора ввечері, до чергової частини Лисичанського відділу поліції, з заявою про угон автомобілю «AUDI», звернувся 36-річний місцевий мешканець. Чоловік пояснив правоохоронцям, що залишив автомобіль біля свого гаражу по вул. Червоній, а згодом виявив що транспортного засобу на місці немає.

Отримавши орієнтування, оперативники місцевого відділу поліції спільно зі співробітниками Управління патрульної поліції долучилися до пошуків автівки та особи, причетної до скоєння даного кримінального правопорушення.

В ході проведення розшукових заходів поліцейські виявили викрадача, який, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння заблукав і не зміг далеко від’їхати від місця скоєння злочину. Зловмисником виявився 41-річний місцевий мешканець.

Автомобіль повернуто власнику. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Триває слідство.

Лисичанський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області