Аналіз звернень громадян, які надійшли на розгляд до ДПІ у м. Лисичанську за січень-лютий 2013 р.

ДПІ у м. Лисичанську проводить заходи щодо організації роботи зі зверненнями громадян, а також по упередженню фактів порушення законодавства, захисту прав і законних інтересів громадян, беззаперечному виконанню вимог ст.40 Конституції України та Закону України «Про звернення громадян».

Розгляд ДПІ у м. Лисичанську письмових звернень громадян.

До ДПІ у м. Лисичанську з початку року надійшло 3 звернення:

  • 1 заява від приватного підприємця про надання роз’яснення щодо можливості працювати на спрощеній системі оподаткування та узагальнюючої консультації від 24.12.2012р. № 1185, затвердженої наказом ДПС України. Відповідь надана своєчасно. Місце проживання: м. Лисичанськ
  • 2 заява від приватного підприємця щодо роз’яснення розрахунку при застосуванні штрафної санкції за актом перевірки. Відповідь надана своєчасно. Місце проживання: м. Лисичанськ.
  • 3 заява від приватного підприємця щодо надання роз’яснення при прийнятті податкового повідомлення-рішення та застосування штрафних санкцій за актом перевірки. Відповідь надана своєчасно. Місце проживання: м. Лисичанськ. За категоріями громадян, які звернулися до ДПІ: 3- не визначено. За соціальним станом: 3- звернення від СПД — фізичної особи.

Розгляд ДПІ у м. Лисичанську звернень громадян на особистому прийомі у керівництва.

Протягом січня-лютого місяця 2013 р. до посадових осіб ДПІ громадяни на особистий прийом не звертались.

Розгляд скарг.

До ДПІ у м. Лисичанську надійшла 1 скарга від приватного підприємця щодо оскарження податкового повідомлення-рішення за актом перевірки, яка розгляду не підлягає відповідно до п.56.2 ст. 56 Податкового кодексу України від 02.12.2010 № 2755- VI зі змінами та доповненнями.

Л. Балушок — головний державний податковий інспектор із забезпечення доступу до публічної інформації та розгляду звернень громадян ДПІ у м. Лисичанську